Koopsubsidie-berekenen.nl

   
 
 

Starterslening

Een starterslening is iets anders dan koopsubsidie

Het is goed om dat onderscheid te maken. De starterslening is een aanvullende lening naast een reguliere lening en heeft een looptijd van dertig jaar. U kunt een starterslening gebruiken voor uw hypotheek. Hetzelfde geldt voor de koopsubsidie. Vooral voor starters op de woningmarkt zijn het financiële steuntjes in de rug. Maar, nogmaals, het zijn twee verschillende regelingen. Ze staan op zichzelf en kunnen niet worden gecombineerd. De vrom starterslening is een instrument dat door gemeenten wordt gebruikt.

 

Starterslening: debutanten op woningmarkt

De starterslening kan worden aangewend om het verschil tussen de aankoopkosten van een huis en het bedrag dat de starter maximaal kan lenen volgens de normen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) te overbruggen. De starterslening is bedoeld voor de mensen die voor het eerst een huis willen kopen. De lening is een ondersteunend middel bij een startershypotheek.

Info over starterslening

Als u meer wilt weten over een starterslening, of als u een afspraak wilt maken, bel dan met tel. (053) 436 25 25. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Klik op onderstaande tabel en u ziet precies hoeveel hypotheek u maximaal kunt lenen,
vult u vervolgens het aanvraagformulier in en ontvang gratis voor uw eerste woning
een complete hypotheek berekening voor starters per mail !

Highslide JS         
Bruto inkomen = het maandelijks inkomen exclusief vakantiegeld en bonussen.

Genoemde bedragen op basis van alleenstaande / huishouden met één inkomen. Tweeverdieners, gezinnen en samenwonenden gelieve contact op te nemen voor gratis persoonlijke berekening.


 
eerste woning koopsubsidie berekening senternovem koopsubsidie hypotheek voor starters starterslening koopsubsidie berekenen startershypotheek koopgarant koop subsidie