Koopsubsidie-berekenen.nl

   
 
 

Startershypotheek: berekening via aanvraagformulier

Een startershypotheek is, zoals de naam al doet vermoeden, de eerste hypotheek voor starters op de woningmarkt

De startershypotheek is uitstekend geschikt voor jonge hoger opgeleiden die aan het begin van hun carrière staan, daardoor nog niet zoveel verdienen en dus mogelijk moeite hebben een koopwoning te financieren. De startershypotheek kan een uitkomst zijn. De hypotheek gaat uit van de aanname dat u naarmate u ouder wordt meer gaat verdienen. Daar speelt de startershypotheek op in. De startershypotheek stelt u in staat een hogere hypotheek af te sluiten dan op basis van uw huidige salaris mogelijk is. U kunt daarbij een beroep doen op de wet koopsubsidie, die een maandelijkse belastingvrije bijdrage in de hypotheeklasten garandeert.

 

Berekening startershypotheek

Een startersregeling is ook een goede optie om uw financiële mogelijkheden bij de aankop van een huis te verruimen. De koopsubsidieregeling en de startersregeling kunnen niet worden gecombineerd. Vul op onze site het aanvraagformulier met uw gegevens in en wij maken geheel vrijblijvend een berekening van uw startershypotheek. Als u meer wilt weten over een startershypotheek, of als u een afspraak wilt maken, bel dan met tel. (053) 436 25 25. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Klik op onderstaande tabel en u ziet precies hoeveel hypotheek u maximaal kunt lenen,
vult u vervolgens het aanvraagformulier in en ontvang gratis voor uw eerste woning
een complete hypotheek berekening voor starters per mail !

Highslide JS         
Bruto inkomen = het maandelijks inkomen exclusief vakantiegeld en bonussen.

Genoemde bedragen op basis van alleenstaande / huishouden met één inkomen. Tweeverdieners, gezinnen en samenwonenden gelieve contact op te nemen voor gratis persoonlijke berekening.


 
eerste woning koopsubsidie berekening senternovem koopsubsidie hypotheek voor starters starterslening koopsubsidie berekenen startershypotheek koopgarant koop subsidie