Koopsubsidie-berekenen.nl

   
 
 

Senternovem

De wet koopsubsidie wordt uitgevoerd door Senternovem

Senternovem is een agentschap van het ministerie van Economische Zaken. Senternovem is een gereputeerd agentschap, waar circa 1600 geschoolde en ervaren medewerkers actief zijn. Bij het agentschap Senternovem zijn een groot aantal regelingen op het gebied van duurzaamheid en innovatie ondergebracht. De medewerkers van Senternovem begeleiden de regelingen en voeren ze uit. Koopsubsidie is, zoals gezegd, een van de regelingen die Senternovem uitvoert. Mensen met een laag inkomen die een huis willen kopen kunnen mogelijk een beroep doen op de koopsubsidieregeling.

 

Senternovem, koopsubsidie en hypotheekberekening

Koopsubsidie is een maandelijkse bijdrage die de hypotheeklasten vermindert. Dit zorgt ervoor dat de te betalen prijs voor een huis ook voor mensen met lage inkomens op te brengen is. Op onze site kunt u op eenvoudige wijze via een door ons opgestelde tabel achterhalen op hoeveel koopsubsidie u recht heeft. Onze dienstverlening gaat verder: als u een hypotheekberekening wilt laten maken, vul dan het antwoordformulier in en wij sturen u de berekening per mail toe. Als u meer wilt weten over Senternovem, of als u een afspraak wilt maken, bel dan met tel. (053) 436 25 25. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Klik op onderstaande tabel en u ziet precies hoeveel hypotheek u maximaal kunt lenen,
vult u vervolgens het aanvraagformulier in en ontvang gratis voor uw eerste woning
een complete hypotheek berekening voor starters per mail !

Highslide JS         
Bruto inkomen = het maandelijks inkomen exclusief vakantiegeld en bonussen.

Genoemde bedragen op basis van alleenstaande / huishouden met één inkomen. Tweeverdieners, gezinnen en samenwonenden gelieve contact op te nemen voor gratis persoonlijke berekening.


 
eerste woning koopsubsidie berekening senternovem koopsubsidie hypotheek voor starters starterslening koopsubsidie berekenen startershypotheek koopgarant koop subsidie