Koopsubsidie-berekenen.nl

   
 
 

Koopsubsidie

Koopsubsidie is een welkom hulpmiddel voor mensen die een woning willen kopen

De koopsubsidie kan een starter op de woningmarkt net dat beetje extra financiële ruimte geven wat nodig is. Om misverstanden te voorkomen, koopsubsidie en starterslening zijn niet hetzelfde. De koopsubsidie en de hypotheek staan in directe verbinding met elkaar. De koopsubsidie is een maandelijkse belastingvrije bijdrage in de hypotheeklasten. Koopsubsidie is de gewijzigde bew, wet bevordering eigenwoningbezit. De wet koopsubsidie wordt uitgevoerd door het agentschap SenterNovem. De wet koopsubsidie maakt het voor mensen met een laag of gemiddeld inkomen makkelijker een huis te kopen.

 

Via het aanvraagformulier op onze site kunt u een proefberekening koopsubsidie laten maken. Daarin staat hoe hoog de koopsubsidie is waarvoor u in aanmerking komt en we maken voor u een hypotheekberekening. Als u meer wilt weten over de koopsubsidie, of als u een afspraak wilt maken, bel dan met tel. (053) 436 25 25. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Klik op onderstaande tabel en u ziet precies hoeveel hypotheek u maximaal kunt lenen,
vult u vervolgens het aanvraagformulier in en ontvang gratis voor uw eerste woning
een complete hypotheek berekening voor starters per mail !

Highslide JS         
Bruto inkomen = het maandelijks inkomen exclusief vakantiegeld en bonussen.

Genoemde bedragen op basis van alleenstaande / huishouden met één inkomen. Tweeverdieners, gezinnen en samenwonenden gelieve contact op te nemen voor gratis persoonlijke berekening.


 
eerste woning koopsubsidie berekening senternovem koopsubsidie hypotheek voor starters starterslening koopsubsidie berekenen startershypotheek koopgarant koop subsidie