Koopsubsidie-berekenen.nl

   
 
 

Koopsubsidie berekening

Met behulp van onze website kunt u eenvoudig een koopsubsidie berekening maken

De wet koopsubsidie wordt uitgevoerd door SenterNovem. De koopsubsidie is een maandelijkse belastingvrije bijdrage voor de hypotheek, vooral bedoeld voor mensen met lage of gemiddelde inkomens die overwegen een huis te kopen.

 

Als u de koopsubsidie berekening toepast kan dat resulteren in een aardig financieel steuntje in de rug dat goed van pas kan komen als u een woning gaat kopen. Aan de hand van de koopsubsidie berekening en uw persoonlijke gegevens kan een hypotheekberekening worden gemaakt.

Vul het aanvraagformulier in op onze site, wij passen de koopsubsidie berekening toe en maken vervolgens geheel vrijblijvend een hypotheekberekening voor u. Zo krijgt u een complete berekening per mail toegestuurd. Als u meer wilt weten over een koopsubsidie berekening, of als u een afspraak wilt maken, bel dan met tel. (053) 436 25 25. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Klik op onderstaande tabel en u ziet precies hoeveel hypotheek u maximaal kunt lenen,
vult u vervolgens het aanvraagformulier in en ontvang gratis voor uw eerste woning
een complete hypotheek berekening voor starters per mail !

Highslide JS         
Bruto inkomen = het maandelijks inkomen exclusief vakantiegeld en bonussen.

Genoemde bedragen op basis van alleenstaande / huishouden met één inkomen. Tweeverdieners, gezinnen en samenwonenden gelieve contact op te nemen voor gratis persoonlijke berekening.


 
eerste woning koopsubsidie berekening senternovem koopsubsidie hypotheek voor starters starterslening koopsubsidie berekenen startershypotheek koopgarant koop subsidie