Koopsubsidie-berekenen.nl

   
 
 

Koopsubsidie berekenen: interessant voor starters op de woningmarkt

Op onze site kunt u eenvoudig de koopsubsidie berekenen

Misschien vraagt u zich af wat koopsubsidie is en hoe u de koopsubsidie kunt berekenen. Dat kunnen wij u uitleggen. Koopsubsidie is een maandelijkse belastingvrije bijdrage in de hypotheeklasten, die het starters op de woningmarkt makkelijker maakt een huis te kopen.

 

Koopsubsidie berekenen: simpel en snel

Wij hebben een tabel gemaakt met onder meer gegevens als inkomens en hypotheek en daarmee kunt u op relatief simpele wijze de koopsubsidie berekenen waarop u recht heeft. Koopsubsidie, oftewel vrom koopsubsidie, zo genoemd omdat het ministerie van VROM de regeling stimuleert, kan een fikse steun in de rug kan zijn voor mensen met lage of gemiddelde inkomens die overwegen een huis te kopen. Op onze site kunt u een proefberekening koopsubsidie maken.

Hypotheek en koopsubsidie berekenen

Koopsubsidie berekenen, dat is zo gebeurd. Op onze site kunt u eveneens een aanvraagformulier invullen met uw gegevens, waarna wij geheel vrijblijvend een hypotheekberekening voor u maken.

Als u meer wilt weten over koopsubsidie, of als u een afspraak wilt maken, bel dan met tel. (053) 436 25 25. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Klik op onderstaande tabel en u ziet precies hoeveel hypotheek u maximaal kunt lenen,
vult u vervolgens het aanvraagformulier in en ontvang gratis voor uw eerste woning
een complete hypotheek berekening voor starters per mail !

Highslide JS         
Bruto inkomen = het maandelijks inkomen exclusief vakantiegeld en bonussen.

Genoemde bedragen op basis van alleenstaande / huishouden met één inkomen. Tweeverdieners, gezinnen en samenwonenden gelieve contact op te nemen voor gratis persoonlijke berekening.


 
eerste woning koopsubsidie berekening senternovem koopsubsidie hypotheek voor starters starterslening koopsubsidie berekenen startershypotheek koopgarant koop subsidie