Koopsubsidie-berekenen.nl

   
 
 

Koopgarant

De koopsubsidieregeling kan worden gebruikt in combinatie met Koopgarant en andere regelingen

Daarbij kunt u denken aan regelingen als Beter Koper en Slimmer Kopen. Koopgarant is een regeling die inhoudt dat huurders met korting een huis van de woningcorporatie kunnen kopen. De corporatie garandeert vervolgens volgens de afspraken die horen bij de regeling Koopgarant dat wanneer de bewoners willen verhuizen het huis binnen drie maanden wordt teruggekocht. Koopgarant maakt een woning betaalbaar, ook voor mensen met lage of gemiddelde inkomens, die zich voor het eerst op de woningmarkt begeven.

 

Koopgarant, koopsubsidie en startershypotheek

En met Koopgarant heeft u de zekerheid dat uw woning snel wordt verkocht op het moment dat u besluit dat u wilt verhuizen. Een prima regeling voor starters op de woningmarkt. Als u meer wilt weten over koopgarant, koopsubsidie, een startershypotheek, of als u een afspraak wilt maken, bel dan met tel. (053) 436 25 25. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Klik op onderstaande tabel en u ziet precies hoeveel hypotheek u maximaal kunt lenen,
vult u vervolgens het aanvraagformulier in en ontvang gratis voor uw eerste woning
een complete hypotheek berekening voor starters per mail !

Highslide JS         
Bruto inkomen = het maandelijks inkomen exclusief vakantiegeld en bonussen.

Genoemde bedragen op basis van alleenstaande / huishouden met één inkomen. Tweeverdieners, gezinnen en samenwonenden gelieve contact op te nemen voor gratis persoonlijke berekening.


 
eerste woning koopsubsidie berekening senternovem koopsubsidie hypotheek voor starters starterslening koopsubsidie berekenen startershypotheek koopgarant koop subsidie