Koopsubsidie-berekenen.nl

   
 
 

Koop subsidie kan verschil maken voor starters op woningmarkt

De wet koop subsidie is de gewijzigde bew, oftewel wet eigenwoningbezit

Met behulp van de koop subsidie kunnen mensen met een laag of gemiddeld inkomen eenvoudiger een huis kopen. De wet koop subsidie is een steuntje in de rug voor starters op de woningmarkt. Alhoewel vaak anders wordt gedacht, zijn de koop subsidie en startersregeling twee verschillende dingen. De koop subsidie is een bijdrage voor uw hypotheek. Alle beetjes helpen en zeker voor starters op de woningmarkt kan de koop subsidie net het financiële verschil betekenen.

 

Koop subsidie, aanvraagformulier

De koop subsidie is een aanvulling op andere kortingsregelen als Koopgarant, Beter Koper of Slimmer Kopen. De regelingen kunnen samen worden toegepast. Als u het aanvraagformulier voor de koop subsidie invult op onze website maken wij geheel vrijblijvend een hypotheekberekening voor u. Als u meer wilt weten over de koop subsidie, of als u een afspraak wilt maken, bel dan met tel. (053) 436 25 25. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Klik op onderstaande tabel en u ziet precies hoeveel hypotheek u maximaal kunt lenen,
vult u vervolgens het aanvraagformulier in en ontvang gratis voor uw eerste woning
een complete hypotheek berekening voor starters per mail !

Highslide JS         
Bruto inkomen = het maandelijks inkomen exclusief vakantiegeld en bonussen.

Genoemde bedragen op basis van alleenstaande / huishouden met één inkomen. Tweeverdieners, gezinnen en samenwonenden gelieve contact op te nemen voor gratis persoonlijke berekening.


 
eerste woning koopsubsidie berekening senternovem koopsubsidie hypotheek voor starters starterslening koopsubsidie berekenen startershypotheek koopgarant koop subsidie