Koopsubsidie-berekenen.nl

   
 
 

Eerste woning: financiŽle steun

De eerste woning kopen, het is een speciaal moment

Misschien twijfelt u tussen een woning huren of kopen. De aanschaf van een huis alleen al is een flinke investering en wellicht wilt u de woning verbouwen, waardoor er nog eens extra kosten bij komen. Voor mensen met lage of gemiddelde inkomens kan het kostenplaatje reden zijn om voorlopig af te zien van de aankoop van de eerste woning. Maar er zijn hulpmiddelen in de financiŽle strijd. Neem de koopsubsidieregeling. Deze maakt het voor mensen met lage inkomens makkelijker hun eerste woning te kopen. Koopsubsidie is een belastingvrije maandelijkse bijdrage die helpt de hypotheeklasten minder zwaar te maken. Op onze site kunt u eenvoudig berekenen of en zoja op hoeveel koopsubsidie u recht heeft. Meer weten? U kunt ook een aanvraagformulier invullen voor een hypotheekberekening. Wij helpen u uw eerste woning te kopen.

 

Eerste woning, afspraak

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die er zijn bij het kopen van een eerste woning, of als u een afspraak wilt maken, bel dan met tel. (053) 436 25 25. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Klik op onderstaande tabel en u ziet precies hoeveel hypotheek u maximaal kunt lenen,
vult u vervolgens het aanvraagformulier in en ontvang gratis voor uw eerste woning
een complete hypotheek berekening voor starters per mail !

Highslide JS         
Bruto inkomen = het maandelijks inkomen exclusief vakantiegeld en bonussen.

Genoemde bedragen op basis van alleenstaande / huishouden met ťťn inkomen. Tweeverdieners, gezinnen en samenwonenden gelieve contact op te nemen voor gratis persoonlijke berekening.


 
eerste woning koopsubsidie berekening senternovem koopsubsidie hypotheek voor starters starterslening koopsubsidie berekenen startershypotheek koopgarant koop subsidie